παιχνίδια
chess Σκάκι
Προσκαλέστε στο παιχνίδι σας τους φίλους σας ή άλλους παίχτες στο Internet.
sudoku Sudoku
Το γνωστό παζλ που βασίζεται στη λογική. Συμπληρώστε όλα τα κουτάκια στον πίνακα, ώστε κάθε στήλη, κάθε σειρά και κάθε κουτάκι να περιέχουν όλα τα ψηφία από το 1 μέχρι το 9.
mahjong Mahjong
Το γνωστό παιχνίδι στρατηγικής. Ταιριάξτε τα ζευγάρια των όμοιων πλακιδίων μέχρι να καθαρίσετε όλο το τραπέζι.
peg Peg Puzzle
Παίξτε ένα από τα παλαιότερα παιχνίδια που χρονολογείτε από το 19 αιώνα. Κάντε άλματα πάνω από τα πιόνια για να τα βγάλετε από την μέση. Κερδίζετε όταν απομείνει ένα πιόνι.
hangman Κρεμάλα
Μαντέψτε τις κρυμμένες λέξεις πριν κρεμαστείτε, χρησιμοποιώντας την φαντασία σας και την λέξη κλειδί που σας δίνεται.
pool Μπιλιάρδο
Παίξτε απλό ή 8 σφαιρών μπιλιάρδο εναντίον του υπολογιστή. Περάστε τα επίπεδα ικανοτήτων για να γίνετε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Παίξτε με άλλους παίχτες στο internet. Το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ τόσο ρεαλιστικό.
Make Me Beautiful Make Me Beautiful
Αλλάξτε το λουκ της Selena. Όταν τελειώσετε και είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα πατήστε στο κουμπί τερματισμού.
Virtual Farm Virtual Farm
Αποφασίστε τι θα σπείρετε, ποτίστε τους αγρούς, κάντε την συγκομιδή των προϊόντων σας και πηγαίνετε στην αγορά για να τα πουλήσετε. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν προσφορές. Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για να γίνει η φάρμα σας επιτυχημένη.
Pingu Sports Penguins
Σπάστε όλους τους πάγους χωρίς να χάσετε το pingu σας. Χρησιμοποίειστε το αριστερό και το δεξιό βέλος για να κινηθείτε και το space για να αλλάξετε κατεύθυνση.
dress up Eva Mendes Dressup
Βρείτε το στυλ που ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας, μέσα από μία πληθώρα ρούχων και αξεσουάρ, σε αγαπημένους σταρ.
jigsaw puzzle Jigsaw puzzle
Ένα έξυπνο παιχνίδι παζλ όπου πρέπει να συρετε και να ρίξετε τα κομμάτια του παζλ ώστε να τοποθετηθούν στη σωστή θέση. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.
tetris Sagittarius: 2172
Βασισμένο στο γνωστό παιχνίδι Tetris το Sagittarius: 2172 σας ταξιδεύει στο διάστημα. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από ένα διαστημικό σταθμό όποιος μπορεί να αναβαθμιστεί και να αλλάξει την πορεία του παιχνιδιού.
stunt mountain Stunt Mountain
Πατήστε το γκάζι και τερματίστε μέσα σε 90' χωρίς να τραυματιστείτε.