όροι χρήσης
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ OΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ MEGALOPOLI-FM.GR.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
 1. Αυτοί οι όροι και διατάξεις κρίνονται για να περιλάβουν την πολιτική μυστικότητάς μας και είναι συλλογικά γνωστοί ως "αυτοί οι όροι".
 2. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την περιοχή, συμφωνείτε να δεσμευθείτε από αυτούς τους όρους και διατάξεις. Εάν δεν συμφωνείτε να δεσμευθείτε από αυτούς τους όρους, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περιοχή.
 3. Μπορείτε να τυπώσετε και να κρατήσετε ένα αντίγραφο αυτών των όρων. Είναι μια νομική συμφωνία μεταξύ μας και μπορούν μόνο να τροποποιηθούν με τη συγκατάθεσή μας. Μπορούμε να αλλάξουμε αυτούς τους όρους κατά την κρίση μας με την αλλαγή τους στον ιστιοχώρο. Η τότε τρέχουσα έκδοση αυτών των όρων θα εφαρμοστεί όταν χρησιμοποιήσετε τον ιστιοχώρο.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
 1. Τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτόν τον ιστιοχώρο(συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων βάσεων δεδομένων, εμπορικά σήματα, υπηρεσίες, ονόματα εμπορικών συναλλαγών, κείμενο, γραφική παράσταση, κώδικας, αρχεία και συνδέσεις) ανήκουν σε εμάς ή σε τρίτους χορηγούντας άδεια. Μπορείτε να μεταφορτώσετε υλικό από αυτήν την περιοχή με τους όρους. Εντούτοις, δεν πρέπει να αντιγράψετε, να διαβιβάσετε, να τροποποιήσετε, να αναδημοσιεύσετε, να αποθηκεύσετε (γενικά ή εν μέρει), να πλαισιώσετε, να συνδέσετε με οποιοδήποτε άλλο υλικό ή πληροφορία, υλικό πάνω ή μεταφορτωμένο από αυτόν τον ιστιοχώρο χωρίς προγενέστερη γραπτή συγκατάθεσή μας.
 2. Αυτή η περιοχή περιέχει συνδέσεις με ιστοχώρους που χρησιμοποιούνται από τρίτους. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του μεμονωμένου περιεχομένου τους. Επομένως δεν υποβάλλουμε καμία εξουσιοδότηση ή παρατήρηση ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα σε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε σχέση με οποιουσδήποτε συνδεμένους ιστοχώρους. Οι συνδέσεις είναι για την ευκολία σας μόνο. Δεν συστήνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζονται σε εκείνους τους ιστοχώρους. Εάν αποφασίζετε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε ιστοχώρο τρίτων που συνδέεται από αυτήν την περιοχή, το κάνετε με δικό σας κίνδυνο.
 3. Οι λεπτομέρειες των πληροφοριών σε αυτήν την περιοχή παρέχονται σε μας από τα εγγεγραμμένα μέλη μας πληροφοριακά μόνο. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτές τις λεπτομέρειες και επομένως να υποβάλουμε καμία εξουσιοδότηση ή παρατήρηση ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητά τους. Εάν στηρίζεστε σε αυτές τις λεπτομέρειες, το κάνετε με δικό σας κίνδυνο.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
 1. Κάθε εγγραφή μέλους είναι για έναν χρήστη μόνο. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ούτε με τους χρήστες στο δίκτυο.
 2. Για να εγγραφείτε πρέπει να υποβάλετε μια συμπληρωμένη αίτηση εγγραφής σε μας. Κατά την κρίση μας, μπορούμε να αρνηθούμε την αίτησή σας για την εγγραφή. Εάν δεχτούμε την αίτησή σας για την εγγραφή, θα επιβεβαιώσουμε αυτό με την αποστολή σε σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ταυτότητας λογαριασμού σας.
 3. Εγγυάστε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από σας για την εγγραφή σας από εμάς είναι εξακριβωμένες και πλήρεις.
 4. Δέχεστε την ευθύνη για τη χρήση και για την διαφύλαξη μυστικής της ταυτότητας λογαριασμού και κωδικού πρόσβασης που μπορεί να σας έχουν δοθεί ή είχαν επιλεχτεί από σας για χρήση σε αυτόν τον ιστοχώρο. Θα μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση τους ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας του ιστοχώρου για την οποία γίνεστε ενήμεροι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση 103.1@megalopoli-fm.gr.
 5. Διατηρούμε το δικαίωμα να φράξουμε τους χρήστες από τον ιστοχώρο, σε μόνιμη ή προσωρινή βάση κατά τη δικιά μας κρίση. Οποιοσδήποτε φραγμένος χρήστης θα ειδοποιηθεί και δεν πρέπει να προσπαθήσει έπειτα να χρησιμοποιήσει τον ιστοχώρο με οποιοδήποτε άλλο όνομα ή μέσω οποιουδήποτε άλλου χρήστη.
ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
 1. Δεν πρέπει να κάνετε κακή χρήση του συστήματός μας ή του ιστοχώρου. Ειδικότερα, να παρακάμψετε την ασφάλεια ή να αναστατώσετε τη λειτουργία του συστήματός μας και του ιστοχώρου, ή να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε από τα προηγούμενα.
 2. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ή να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο πρόγραμμα (αράχνης ή άλλης αντιολισθητικής αλυσίδας Ιστού) για να έχετε πρόσβαση στο σύστημά μας ή στον ιστοχώρο, ή για να ψάξετε, να επιδείξετε ή να λάβετε τις συνδέσεις με οποιοδήποτε μέρος του ιστοχώρου, εκτός από την αρχική σελίδα www.megalopoli-fm.gr, εκτός αν το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα προσδιορίζεται μεμονωμένα στον τομέα πρακτόρων χρηστών και είναι πλήρως συμμορφωμένο με το πρωτόκολλο αποκλεισμού ρομπότ (Robots Exclusion Protocol). Οποιαδήποτε τέτοια χρήση ή αποπειραθείσα χρήση ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος (εκτός από ένα επιτρεπόμενο πρόγραμμα) θα είναι μια κακή χρήση του συστήματός μας και αυτής της περιοχής. Η πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματός μας ή του ιστοχώρου με τη βοήθεια οποιωνδήποτε τέτοιων αυτοματοποιημένων προγραμμάτων (εκτός από ένα επιτρεπόμενο πρόγραμμα) είναι αυστηρά μη εγκεκριμένη.
 3. Δεν πρέπει να περιλάβετε τις συνδέσεις του ιστοχώρου σε οποιοδήποτε άλλο ιστοχώρο χωρίς προγενέστερη γραπτή συγκατάθεσή μας. Ιδιαίτερα (αλλά χωρίς περιορισμό να αποποιηθεί) δεν πρέπει να περιλάβετε σε οποιοδήποτε άλλο ιστοχώρο οποιαδήποτε σύνδεση σε οποιαδήποτε σελίδα σε αυτόν τον ιστοχώρο εκτός από την αρχική σελίδα www.megalopoli-fm.gr χωρίς προγενέστερη γραπτή συγκατάθεσή μας.  
 4. Κάθε επισκέπτης του ιστοχώρου μπορεί και έχει δικαίωμα να αναρτήσει σχόλια στο ιστολόγιο(blog) του megalopoli-fm.gr. Έχει υποχρέωση να αναρτήσει σοβαρά σχόλια, χωρίς να χρησιμοποιεί βωμολοχίες και να προσβάλει τρίτους ή το ίδιο το megalopoli-fm.gr. Απαγορεύονται ρητά σχόλια που προσβάλουν την Θρησκεία, την Οικογένεια, την Πατρίδα τρίτου ατόμου, έχουν ρατσιστικό νόημα και περιεχόμενο και προτρέπουν σε παράνομες πράξεις.
ΕΥΘΥΝΗ
 1. Τίποτα σε αυτούς τους όρους χρήσης δεν θεωρείτε ότι αποκλείει την ευθύνη μας προς εσάς για θάνατο ή τραυματισμό που προκύπτει από αμέλεια μας ή δόλια διαστρέβλωση.
 2. Λόγο του προηγούμενου όρου δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αποτυχία ή λάθος του λογισμικού ή του διαδικτύου πέραν του λογικού ελέγχου μας.
 3. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια του αναγνωριστικού του λογαριασμού σας ή του κωδικού πρόσβασης που έγινε από διακοπή ρεύματος, κατάρρευση ή βλάβη του συστήματος μας ή του δικού σας υπολογιστή.
 4. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε συνέπεια μπορεί να προκύψει από χρήση ή αποπειραθείσα χρήση από εσάς αυτοματοποιημένων  προγραμμάτων με σκοπό την αναρμόδια πρόσβαση σας στον ιστοχώρο.
 5. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια που φαίνεται ότι έγινε από αποτέλεσμα της δικιάς σας χρήσης στον ιστοχώρο.
 6.  Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε έμμεσες, επακόλουθες, ειδικές ή ποινικές απώλειες, ζημιές, έξοδα και δαπάνες, απώλειες κέρδους, απώλεια επιχείρησης, μείωση φήμης και πελατείας, αλλοίωση στοιχείων.
 7. Όταν χρησιμοποιείτε την επικοινωνία στον ιστοχώρο για να επικοινωνήσετε με κάποιο τρίτο πρόσωπο, οι λεπτομέρειές σας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) θα σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο άμεσα προς αυτό. Δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη για οποιεσδήποτε επόμενες επικοινωνίες που λαμβάνετε άμεσα από εκείνο το πρόσωπο.
 8. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στο ιστολόγιο(blog) του megalopoli-fm.gr που υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό από οποιονδήποτε. Κάθε επισκέπτης του ιστοχώρου μπορεί και έχει δικαίωμα να αναρτήσει σχόλια στο ιστολόγιο. Σε περίπτωση που κάποιο σχόλιο μπορεί να προσβάλει κάποιον τρίτο ή το ίδιο το megalopoli-fm.gr έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να το αποσύρουμε μέσα σε εύλογο χρόνο από την στιγμή της δημοσίευσης του. Όσο διάστημα είναι δημοσιοποιημένο δεν φέρουμε καμία ευθύνη.  

 

ΕΓΓΥΗΣΗ
 1. Δεν εγγυούμαστε ότι η πρόσβασή σας ή η διάρκεια παραμονής σας στον ιστοχώρο θα είναι συνεχής και αλάνθαστη λόγω της φύσης του διαδικτύου. Δεν είμαστε υπεύθυνοι αν δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας λόγω καταστάσεων που ξεφεύγουν από τον λογικό έλεγχο που μπορούμε να κάνουμε.
 2.  Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες στον ιστοχώρο είναι εξακριβωμένες, πλήρης και ενημερωμένες. Παρ όλα αυτά δεν εγγυόμαστε ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Οι παρεχόμενες πληροφορίες στον ιστοχώρο είναι γενικού ενδιαφέροντος και δεν αποτελούν συγκεκριμένες συμβουλές.
 3. Ενώ προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι οποιοδήποτε υλικό διαθέσιμο για τη μεταφόρτωση από αυτόν τον ιστοχώρο δεν είναι μολυσμένο με οποιονδήποτε τρόπο, δεν εγγυούμαστε ότι αυτό το υλικό θα είναι απαλλαγμένο από μολύνσεις και ιούς.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 1. Η επικοινωνία μαζί μας θα γίνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση 103.1@megalopoli-fm.gr ή στο τηλέφωνο 27910-21031
 2. Η επικοινωνία από εμάς με τα εγγεγραμμένα μέλη του ιστοχώρου θα γίνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα στοιχεία που παρέχετε σε μας κατά την εγγραφή σας.
 3. Τα στοιχεία των μελών του ιστοχώρου μπορούν να τροποποιηθούν μέσω της φόρμας που παρέχεται από εμάς για τα εγγεγραμμένα μέλη μας εκτός από την ηλεκτρονική διεύθυνση σας της οποίας η τροποποίηση γίνεται μετά από αίτηση σε μας στην ηλ. διεύθυνση 103.1@megalopoli-fm.gr.
 4. Όλες οι επικοινωνίες που γίνονται προς εμάς θα απαντηθούν μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
 1. Η συμμετοχή στην δημοσκόπηση διασφαλίζεται πλήρως ως προς την ανωνυμία και την μυστικότητα της ψήφου. Η δημοσκόπηση πραγματοποιείται πλήρως εναρμονισμένη με τους κανόνες και το καθεστώς των παγκόσμιων όρων αποδοχής νόμιμης χρήσης Internet. Οι κακόβουλες ενέργειες από τρίτους ως προς τα προαναφερθέντα δεν είναι ευθύνη του megalopoli-fm.gr.
 2. Το πρόγραμμα διαθέτει σύστημα ελέγχου και ενημέρωσης σε όσους έχουν ήδη ψηφήσει. Απαγορεύεται η χρήση προγραμμάτων μη επιτρεπτών ή οι ενέργειες παρέμβασης στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος δημοσκόπησης. Η πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματός δημοσκόπησης και του ιστοχώρου με τη βοήθεια οποιωνδήποτε τέτοιων προγραμμάτων είναι αυστηρά μη εγκεκριμένη.
 3. Η οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή παρέμβαση ελέγχεται απόλυτως από μέρους μας, ώστε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της δημοσκόπησης και για οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια επιφυλασσόμεθα επί παντός νομίμου δικαιώματος και ενεργειών μας.
 4. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής σας στην δημοσκόπηση για οποιοδήποτε λόγο ή σε περίπτωση ένστασής σας μπορείτε να επικοινωνήσετε - ανώνυμα ή επώνυμα - τηλεφωνικά (2791021301) ή μέσω της ηλ. διεύθυνσης μας 103.1@megalopoli-fm.gr.
ΓΕΝΙΚΑ
 1. Έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο του ιστοχώρου ή να αναστείλουμε την λειτουργία του οποιαδήποτε στιγμή χωρίς ειδοποίηση και για οποιοδήποτε λόγο και αυτό ίσως έχει σαν αποτέλεσμα την εμπόδιση της πρόσβασης σας στον ιστοχώρο.
 2. Οι ελληνικοί νόμοι θα ισχύσουν για όλους αυτούς τους όρους χρήσης. Εσείς που χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο συμφωνείτε ότι τα ελληνικά δικαστήρια είναι τα μόνα αρμόδια για την επίλυση όλων των διαφορών που μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτούς τους όρους και σχετίζονται με αυτούς τους όρους.
 3. Αυτοί οι όροι χρήσης είναι μια συμφωνία μεταξύ εμάς και εσάς. Αναγνωρίζετε ότι συμμετάσχετε σε αυτή την συμφωνία εμπιστοσύνης από την στιγμή που εισέρχεστε σε αυτόν τον ιστοχώρο.