Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός με Σπόραρ – Διαβάστε για το αγωνιστικό του προφίλ“Ο Σπόραρ ανοίγει τις άμυνες και είναι μεταγραφή top επιπέδου”&#13

“Βρήκε τον νέο Μάρκους Μπέργκ”! “Θα σκοράρει με την συχνότητα του Τζιμπρίλ και πάει φουλ για πρώτος σκόρερ”. “ Ο Σπόραρ ανοίγει τις άμυνες και είναι μεταγραφή top rated επιπέδου” Αυτά δεν θα τα διαβάσετε εδώ. Το”P” ανοίγει τα “κιτάπια” του, μιλάει με “ειδικούς αναλυτές και scouters”, με σκοπό την σωστή ενημέρωσή σας χωρίς υπερβολές και λόγια του “αέρα”. Σας παρουσιάζει πτυχές που δεν θα διαβάσετε αλλού και σας αναλύει το προφίλ του Σλοβένου χωρίς να ενδιαφέρεται για τα ποσά που θα δαπανηθούν. Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στον ποδοσφαιριστή και στις ανάγκες της ομάδας που καλείται να καλύψει.

Το scouting είναι μεράκι. Θέλει χρόνο, υπομονή, καθαρό μυαλό και να μην επηρεάζεσαι από νούμερα. Σύνηθες φαινόμενο, παγκόσμια, κάτι που είναι ακριβό να είναι καλό και κάτι που είναι φθηνό, μέτριο. Δεν είναι πάντα έτσι. Αφήνουμε οτιδήποτε εξωαγωνιστικό στην άκρη και σας παρουσιάζουμε τον Αντράτζ Σπόραρ!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο paopantou.gr Resource url

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.