3 Εργαλεία καθαρισμού σωληνώσεων που χρησιμοποιούνται από τους υδραυλικούς Αθήνα

υδραυλικούς Αθήνα

3 Εργαλεία καθαρισμού σωληνώσεων που χρησιμοποιούνται από τους υδραυλικούς Αθήνα

Όσον αφορά το οπλοστάσιο των εργαλείων που χρησιμοποιούνται από τους υδραυλικούς Αθήνα για τον καθαρισμό αποχετεύσεων, υπάρχει ένα εργαλείο καθαρισμού αποστράγγισης που δεν θα βρείτε: είναι το υγρό καθαριστικό. Τα μπουκάλια χημικών που διαφημίζονται ως “καθαριστικά αποστράγγισης” στα ράφια των παντοπωλείων και των μάρκετ είναι σχεδόν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να ρίξετε για αποστράγγιση για υγρό λίπος, γράσο και λάδι. Η όξινη δράση αυτών των καθαριστικών μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους σωλήνες και να προκαλέσει διάβρωση, καταστροφή εξαρτημάτων και να σας προκαλέσει σοβαρότερη βλάβη εάν κάποιο από αυτά πέσει στο δέρμα ή στα μάτια σας.

Εδώ είναι 3 εργαλεία καθαρισμού σωληνώσεων που χρησιμοποιούνται από τους υδραυλικούς Αθήνα για την εξάλειψη των επίμονων βουλωμάτων στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας.

1. Καθαρίστε με τρυπάνια ή φίδι υδραυλικού

Οι τυπικοί υδραυλικοί εργαλείων καθαρισμού αποστράγγισης που χρησιμοποιούνται για την κατεδάφιση εμποδίων στους σωλήνες είναι ένα μηχανοκίνητο τρυπάνι αποστράγγισης, επίσης γνωστό ως φίδι υδραυλικού. Ένα τρυπάνι αποτελείται από ένα μακρύ, εύκαμπτο πηνίο από μέταλλο που λειτουργεί παρόμοιο με ένα ανοιχτήρι. Το άκρο του κατεβαίνει στην αποχέτευση μέχρι να φτάσει στο φράξιμο. Στη συνέχεια, ο υδραυλικός ενεργοποιεί τον κινητήρα, ο οποίος αναγκάζει τα άκρα του πηνίου να τρυπήσουν στο φράξιμο. Ο υδραυλικός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο καθαρισμού αποστράγγισης για να αφαιρέσει αντικείμενα από το σωλήνα ή να το διαλύσει. Υπάρχουν επίσης χειροκίνητα τρυπάνια αποστράγγισης, αλλά είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά στον καθαρισμό των αποχετεύσεων σε σύγκριση με τις μηχανοκίνητες εκδόσεις.

2. Υδροβολή

Ο εξοπλισμός υδροβολής όχι μόνο θα διαλύσει σχεδόν οποιοδήποτε φράξιμο, αλλά παρέχει επίσης ολοκληρωμένο καθαρισμό του εσωτερικού των αποχετεύσεων για την εξάλειψη των λιπών, των απορριμμάτων σαπουνιού και των ορυκτών αποθέσεων, έτσι ώστε η αποχέτευση να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Ένα εργαλείο καθαρισμού αποστράγγισης εκτοξεύει ρεύματα νερού υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας κατά μήκος του εσωτερικού των σωλήνων αποστράγγισης. Αυτή η εργασία απαιτεί εξειδίκευση και προστατευτικό εξοπλισμό εξαιτίας του πιθανού κινδύνου από τις ισχυρές ροές νερού, οπότε πρέπει να το αφήσετε αυτό στους επαγγελματίες υδραυλικούς στην Αθήνα.

3. Εξοπλισμός επιθεώρησης βίντεο

Οι μικροσκοπικές βιντεοκάμερες που είναι τοποθετημένες σε καλώδια οπτικών ινών μεγάλου μήκους δεν θα καθαρίσουν τους αγωγούς σας ή θα σπάσουν τα φράγματα. Ωστόσο, αυτός ο τύπος εργαλείου καθαρισμού αποστράγγισης μπορεί να είναι ουσιαστικό μέρος της εύρεσης της θέσης των φραγμών. Χάρη στις εικόνες που στέλνουν οι κάμερες σε οθόνες βίντεο μέσα από τους σωλήνες, οι υδραυλικοί θα έχουν πολύ καλύτερες ιδέες για τον τρόπο καθαρισμού των  αποχετεύσεων, εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας μια πιο αποτελεσματική δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια επιθεώρηση σωλήνων βίντεο αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε όταν πρόκειται για καθαρισμό σωληνώσεων που είναι στο έδαφος ή στους τοίχους.

Ο υδραυλικός σας δεν θα εμφανίζεται με χημικά καθαριστικά αποστράγγισης, επομένως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σκληρά εργαλεία καθαρισμού αποστράγγισης. Εάν έχετε φραγμένο αγωγό στην κουζίνα ή το μπάνιο σας, σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα μηχανοκίνητο φίδι αποστράγγισης για να διαλύσετε το μπλοκάρισμα στους σωλήνες σας. Ενώ ένα φίδι αποστράγγισης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξάλειψη των βουλωμάτων αποστράγγισης, μια μέτρια έως σοβαρή απόφραξη μπορεί να απαιτεί εξοπλισμό υδροβολής και έλεγχο με κάμερα.

Η εταιρεία 24gr.gr παρέχει γρήγορες και ασφαλείς υπηρεσίες καθαρισμού σωληνώσεων σε σπίτια σε περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Προσφέρουν επίσης αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης για θερμοσίφωνες, κεραίες, αγωγούς αερίου και αντλίες. Καλέστε στο τηλέφωνο 210 365 24 24 ή κλείστε ραντεβού online για να λάβετε βοήθεια.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για υδραυλικούς Αθήνα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.