Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης;

pote-prepi-na-chrisimopiisete-mia-ypiresia-katharismou-apochetefsis

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ρίξουν χημικές ουσίες σε μια αποχέτευση εάν αρχίσει να βουλώνει, σύμφωνα με την Αποφράξεις Αντωνίου. Αυτό συχνά λειτουργεί, αλλά εάν πρέπει να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία, τότε μπορεί να καταστρέψετε τη σωληνώσεις σας. Οι σκληρές χημικές ουσίες μπορούν να διαβρώσουν παλαιότερους σωλήνες και θα έχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις καθώς τελικά θα ξεπλυθούν στο δίκτυο αποχέτευσης.

Ίσως είναι καλύτερο να καλέσετε την Αποφράξεις Αντωνίου, μπορούμε να στείλουμε έναν από τους άρτια εκπαιδευμένους υδραυλικούς μας για να ελέγξει τις σωληνώσεις σας και να σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο δράσης για να έχετε μια άμεση υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Το να μην κάνετε τίποτα για μια βουλωμένη αποχέτευση ή τουαλέτα είναι κακή ιδέα, η αναμονή απλώς θα επιδεινώσει το πρόβλημα. Μια βουλωμένη τουαλέτα θα μπορούσε εύκολα να ξεχειλίσει και να δημιουργήσει πραγματικό χάος για να καθαρίσετε και να αφήσει έναν επικίνδυνο κίνδυνο για την υγεία σας για να αντιμετωπίσετε. Λοιπόν, ποια σημάδια πρέπει να προσέχετε;

Ο νεροχύτης σας αρχίζει να αδειάζει αργά;

Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι έχετε πρόβλημα απόφραξης. Τα βουλώματα προκαλούνται από τη συσσώρευση υλικών όπως λίπος, σαπούνι, μαλλιά και τρόφιμα που κολλάνε στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η ροή του νερού μέσω των σωλήνων θα περιοριστεί και τελικά θα φράξει εντελώς.

Εάν ζείτε σε περιοχή με σκληρό νερό, αυτό μπορεί να προσθέσει προβλήματα απόφραξης καθώς τα μέταλλα στο νερό μπορούν να σχηματιστούν αδιάλυτα λέπια. Εάν ο νεροχύτης σας αρχίζει να αδειάζει όλο και πιο αργά, μην περιμένετε γιατί το πρόβλημα θα επιδεινωθεί.

Στάσιμο νερό σε αρκετούς νεροχύτες

Είναι αρκετά κακό να έχετε μπλοκάρει έναν νεροχύτη, αλλά τι συμβαίνει εάν έχετε φραγμένους πολλούς νεροχύτες ταυτόχρονα και με λιμνάζοντα νερά; Το στάσιμο νερό είναι σημάδι φραγμένου σωλήνα αποχέτευσης. Ένα άλλο σημάδι είναι αν ακούτε γάργαρους και μυρίζετε λύματα.

Βλέποντας αποχρωματισμένο νερό να ανεβαίνει στο στάσιμο νερό, το επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό. Έχετε σοβαρό πρόβλημα υγείας στα χέρια σας, στείλτε αμέσως για υδραυλικά. Αυτή είναι μια δουλειά για έναν από τους τεχνικούς μας, ο οποίος έχει προστατευτικό ρουχισμό για να προστατευτεί από οποιοδήποτε μικρόβιο ή βακτήριο.

Τι μπορεί να προκαλέσει έναν φραγμένο σωλήνα;

Ένας σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να βουλώσει για τους ίδιους λόγους όπως οποιοσδήποτε σωλήνας αποχέτευσης, το ζεστό γράσο που χύνεται στον νεροχύτη θα κολλήσει στο εσωτερικό ενός σωλήνα αποχέτευσης εξίσου εύκολα με οποιονδήποτε σωλήνα αποχέτευσης.

Ό,τι ξεπλύνουμε σε μια τουαλέτα θα καταλήξει και στο σωλήνα της αποχέτευσης. Αντικείμενα όπως τα υγρά μαντηλάκια, τα οποία διαλύονται δύσκολα στο νερό, μπορούν να προστεθούν σε τυχόν απόφραξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απαραίτητη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Ο σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να έχει υποστεί ζημιά με τα χρόνια. Αυτή η ζημιά μπορεί να οφείλεται σε φυσιολογική φθορά, ρίζες δέντρων που διεισδύουν στους σωλήνες, καθίζηση του εδάφους με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και σε αρουραίους! Οι αρουραίοι ζουν στο δίκτυο αποχέτευσης και μπορούν να τρυπώσουν μέσα από μικρές ρωγμές στις γραμμές αποχέτευσης. Εάν ο σωλήνας αποχέτευσης είναι φραγμένος, έχετε σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσετε.

Καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Αντωνίου και στέλνουμε έναν από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας να επιθεωρήσει τις σωληνώσεις σας. Θα χρησιμοποιήσουν τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τεχνολογία για να εντοπίσουν την πηγή του προβλήματος.

Το εύρος οποιασδήποτε εργασίας που απαιτείται θα εξαρτηθεί από την ακριβή θέση της απόφραξης και τυχόν ζημιές που περιβάλλουν. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Αποφράξεις Αντωνίου θα παρέχει την καταλληλότερη υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης για εσάς.

Η τουαλέτα σας συνεχίζει να βουλώνει

Οι άνθρωποι πετάνε σχεδόν οτιδήποτε στην τουαλέτα. Είμαστε ένοχοι που ξεπλύνουμε το χαρτί και τα προϊόντα υγιεινής σε μια τουαλέτα. Όπως και τα υγρά μαντηλάκια, αυτά τα αντικείμενα είναι δύσκολο να διαλυθούν στο νερό και είναι η αιτία πολλών μπλοκαρισμάτων.

Μόνο τα ανθρώπινα απορρίμματα, το χαρτί τουαλέτας και μερικές ήπιες χημικές ουσίες πρέπει να ξεπλένονται στην τουαλέτα. Το χαρτί υγείας έχει αναπτυχθεί για να διαλύεται γρήγορα στο νερό και δεν αποτελεί πρόβλημα. Ένα άλλο όχι-όχι είναι να συνεχίσετε να ξεπλένετε μια φραγμένη τουαλέτα. Μπορεί να βρείτε άλλες αποχετεύσεις να επιβραδύνουν και θα χρειαστείτε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης για να διατηρήσετε την υγιεινή του σπιτιού ή του γραφείου.

Αυτό θα προκαλέσει τελικά την υπερχείλιση της τουαλέτας χύνοντας επικίνδυνα βακτήρια και ιούς σε όλο το μπάνιο σας. Μην περιμένετε μέχρι να ξεχειλίσει η τουαλέτα καλέστε την Αποφράξεις Αντωνίου για επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Αντωνίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.